Diakonia - Människor som förändrar världen

Diakonia på Gullbrannafestivalen

Information

Datum:
2015-07-03 - 2015-07-04
Plats:
Gullbranna

Diakonia och kampanjen Act now for climate justice är på plats på Gullbrannafestivalen!

Seminarium den 3 juli kl 12-12.45: ”Kan du förändra världen? Från ord till handling”

Diakonia arbetar för en rättvis värld där alla människor lever ett liv i värdighet, fred och säkerhet. Diakonia jobbar i Sverige och i ett trettiotal av världens fattigaste länder. Vill du hjälpa oss att göra världen mer rättvis? Kom och lyssna på hur du genom aktivism kan gå från ord till handling och vara med och förändra världen.

Seminarium den 4 juli kl 12-12:45: ”Var med och agera för klimaträttvisa – vi berättar hur”

Klimatförändringarna påverkar alla, men särskilt människor som lever i fattigdom och utsatthet, trots att de har gjort minst för att orsaka problemen. Det är inte rättvist.

I december möts ledare från hela världen i Paris för att komma överens om ett nytt klimatavtal för en hållbar framtid. Detta möte skulle kunna bli ett stort steg i riktning mot en klimatvänlig framtid utan fattigdom. Inför detta möte har kyrkor och organisationer världen över, bland annat Diakonia och SAM, gått samman för att tillsammans sätta press på världens ledare. Kom och inspireras kring hur du kan göra skillnad genom kampanjen Act Now for Climate Justice!

Seminarierna leds av Sara Hugosson från Diakonia.

Ladda ner evenemang

  • Iphone, iCal
    Klicka på länken för att ladda ner evenemangen till din kalender.
    Outlook
  • Android
    För att lägga till evenemang i Android måste du först öppna din Google kalender. Klicka på Andra kalendrar och lägg till webbadress. Klistra sedan i länken nedan.
    https://www.diakonia.se/Handlers/EventHandler.ashx?contentlink=18267