Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Diakonia är en global organisation som finns i 26 länder

På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 60-tal personer och globalt är vi över 350 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

En staty i vit sten av Jesus i ett grönt fält.

Job vacancy

Regional director for Latin America

As Regional Director you contribute to Diakonia’s strategic development and you lead and develop operations in the Latin America region, in line with feminist and human-rights based principles and our core values of solidarity, justice, courage, commitment and accountability. You head the regional management team and you are part of Diakonia’s Extended Management Team, led by the Secretary General.

En båt i motljus i solnedgång.

Job vacancy

Finance officer

Diakonia is now looking for a Finance Officer to strengthen the department of Finance and Administration during a period of three months. We offer you an exciting job in an international organization that makes a difference!

You will work independently with responsibility for supplier invoices and accounting as well as to support the departments at the Head Office.

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.