Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Diakonia är en global organisation som finns i 26 länder

På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 60-tal personer och globalt är vi ca 280 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

En grupp unga kvinnor sitter på marken och hejar på en annan kvinna som tränar karate.

Ledigt jobb

Kommunikatör

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Vi söker dig med erfarenhet av kommunikation och varumärkesbyggande som kan bli en viktig del i vårt engagerade, kunniga och väldigt trevliga kommunikationsteam.

Sök tjänsten senast 2 december!

En liten flicka cyklar på en stor cykel. I bakgrunden är flera andra barn på cyklar.

Upphandling

Anbudsinbjudan tryckeri

Uppdrag gällande tryckeri samt eventuell digital kommunikationsplattform för biståndsorganisationen Diakonia.

Välkommen med ert anbud senast den 9 januari 2023!

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.