Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Consulting assignment

Consultancy to evaluate reorganization process

Diakonia seeks a consultant to evaluate the process of reorganisation and downsizing conducted at Diakonia’s head office from 2021 to 2022. 

Apply before 27 January!

Två barn leker med en drake i solnedgången

Anbudsinbjudan

Telemarketingbyrå för långsiktigt samarbete

Diakonia söker en byrå för uppdrag att ringa existerande månadsgivare, konverteringssamtal på nya givare eller winbacksamtal på avslutande månadsgivare.

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av arbete med TM-samtal för idéburna eller insamlingsinriktade organisationer.

Skicka in ert anbud senast den 10 februari!

Flickor cyklar i en procession

Är du intresserad av tjänster på Diakonia?

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss men hittar ingen passade tjänst på vår hemsida just nu? Då rekommenderar vi att du skickar in en spontanansökan till oss.

Du kommer att få ett mail de gånger vi lägger ut nya aktuella tjänster direkt till din inkorg. Vi kan även komma att kontakta dig via telefon om det är så att vi får en vakans som kan passa just din kompetens.

en global organisation

Diakonia har verksamhet i 26 länder i världen. På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 50-tal personer och globalt är vi ca 280 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.