Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom möjlighet till fri förläggning av arbetstid, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

En grupp människor sitter framför gröna buskage och träd.

Ledigt uppdrag

Offertunderlag: Kort rapport om konsekvenserna av en sänkning av biståndet

Diakonia, We Effect och Plan International söker konsult för att ta fram en kort rapport som med exempel, statistik, analys, etc., belyser konsekvenserna av en sänkning av det svenska biståndet från 1% till 0,7%.

Deadline för anbud är den 6 augusti 2021.

Diakonia är en global organisation som finns i 26 länder

På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 60-tal personer och globalt är vi över 350 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.