Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Diakonia har verksamhet i 26 länder i världen. På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 50-tal personer och globalt är vi ca 280 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

En ung kvinna visar upp en knuten näve

Internship

Gender Justice Assistant

Do you want to learn, develop and contribute to Diakonia working for gender justice? We offer you an exciting internship in an international organization that makes a difference!

Submit your application no later than August 31.

Flickor cyklar i en procession

Är du intresserad av tjänster på Diakonia?

Skicka in en spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss men hittar ingen passade tjänst på vår hemsida just nu? Då rekommenderar vi att du skickar in en spontanansökan till oss.

Du kommer att få ett mail de gånger vi lägger ut nya aktuella tjänster direkt till din inkorg. Vi kan även komma att kontakta dig via telefon om det är så att vi får en vakans som kan passa just din kompetens.

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.