Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Diakonia är en global organisation som finns i 24 länder

På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 60-tal personer och globalt är vi ca 280 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

En grupp med unga tjejer som tränar karate utomhus. De har vita karatedräkter på sig. I bakgrunden syns träd och en annan grupp tjejer som tittar på.

Ledigt jobb

Organisationssekreterare

Vill du arbeta i en dynamisk och internationell miljö och vara med och förändra världen? Vi tänker att du nyligen tagit din examen från högskola eller universitet, är på väg in i arbetslivet och vill ha ett spännande och lärorikt uppdrag i en svensk biståndsorganisation och verka i en internationell miljö. Om du dessutom har sinne för ordning och reda kombinerat med god analys och är en skicklig skribent, då har vi jobbet för dig.

Ansök senast 5 juni!

En flicka står mitt i en grupp av andra flickor med cyklar och pratar och gestikulerar med handen. Alla flickor har likadana lila t-shirts på sig.

Ledigt jobb

HR-partner med lönekompetens som vill förändra världen

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Vi behöver dig som tillsammans med HR-chef och kollegor vill fortsätta arbetet med att utveckla Diakonias HR-funktion.

Ansök senast 29 maj!

Bild på flicka som kramar om sin mamma.

Anbudsinbjudan

Outsourcing av Givarservice

Diakonia söker en samarbetspartner som kan ge förstklassig service till våra givare, och som vid behov kan utföra vissa administrativa uppgifter.

Skicka ert anbud senast den 16 juni 2022!

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.