Jobba hos oss

Vill du jobba för en rättvis, jämlik och hållbar framtid? Hos Diakonia blir du en del av en kultur som präglas av engagemang, mod och öppenhet.

Diakonia är en global organisation som finns i 26 länder

På Diakonias huvudkontor i Stockholm arbetar ett 60-tal personer och globalt är vi ca 280 anställda. Den absoluta majoriteten av Diakonias personal är lokalanställda och kommer från det land där de arbetar. Diakonia har ett fåtal svenskar i utlandstjänst. De har tjänster som till exempel regionchefer eller specialister.

När vi har lediga tjänster eller uppdrag publicerar vi dem på den här sidan. En del av våra lediga tjänster annonseras på engelska.

Kvinnor med gröna näsdukar demonstrerar

Ledigt jobb

Policyrådgivare

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Diakonia söker en policyrådgivare med fokus på jämställdhet och civila samhällets demokratiska utrymme.

Sök jobbet senast den 14 augusti!

En kvinna med Diakonias logo på tröjan står med ryggen mot kameran, vänd mot en man i hatt och traditionell dräkt.

Vacant position

Humanitarian Advisor

Do you want to change the world? Diakonias International Programs Department is looking for an advisor to help develop our humanitarian work strategically and operationally. We offer you an exciting job in an international organization that makes a difference!

Apply on or before August 7th!

Ledigt jobb

Projektledare Månadsgivare

Vill du engagera fler i kampen för en bättre och mer rättvis värld? Nu söker Diakonia en entusiasmerande projektledare med fokus på att öka antalet månadsgivare och bygga långsiktiga relationer med befintliga månadsgivare.

Sök jobbet senast den 31 juli!

En grupp människor, både vuxna och barn, kramar varandra och ser glada ut.

Ledigt jobb

Projektledare för digital insamling

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Vi söker dig som vill ha en nyckelroll i arbetet med att öka intäkterna från privatpersoner genom att projektleda vårt digitala insamlingsarbete. Du är en del av vårt insamlingsteam och rapporterar till avdelningschefen för Kommunikation och insamling.

Sök jobbet senast den 21 augusti!

En leende flicka ser in i kameran. I bakgrunden syns lila väggar med målade blommor, leksaker och en bokhylla.

Vacant position

Regional HR Partner - Middle East

Would you love working in a broad and international HR role with both strategics and operation? Are you interested in the MENA region? We offer you an exciting job in an international organization that makes a difference.

Apply on or before August 1st!

En flicka står mitt i en grupp av andra flickor med cyklar och pratar och gestikulerar med handen. Alla flickor har likadana lila t-shirts på sig.

Vacant position

Finance Manager

Do you want to change the world by developing Diakonias financial management work strategically and operationally? We offer you an exciting job in an international organization that makes a difference!

Apply on or before August 7th!

En äldre kvinna och en ung man står i ett stort grönt fält. Kvinnan har färgglada halsband runt halsen och en flätad korg på ryggen.

Ledigt jobb

HR Partner

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? Vi behöver dig som tillsammans med HR-chef och kollegor vill fortsätta arbetet med att utveckla Diakonias HR-funktion.

Sök jobbet senast den 14 augusti!

Två personer sitter i en hängmatta och tittar i en telefon.

En flexibel arbetsgivare

Tycker du, precis som vi, att det är viktigt att ha balans i arbetslivet? På Diakonia underlättar vi för alla medarbetare att kombinera sitt yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom flexibilitet kring förläggning av arbetet, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal.

Diakonia är medlem i Arbetsgivaralliansen, som är en fristående arbetsgivarorganisation för ideella och idéburna organisationer. Vårt medlemskap i Arbetsgivaralliansen är ett intyg på att vi erbjuder en god arbetsplats med kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor, i en trygg och utvecklande miljö.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.