Diakonia - Människor som förändrar världen

Equmeniakyrkans kyrkokonferens i Vårgårda

Information

Datum:
2017-05-24 - 2017-05-28
Plats:
Vårgårda, Tånga Hed

Varmt välkommen!

Under Kristi himmelsfärdshelgen, 24-28 maj är det dags för Equmeniakyrkans kyrkokonferens. I år hålls kyrkokonferensen på Tånga Hed mitt i vackra Västergötland. Årets tema är, Gud gör något nytt.

Annika Magnusson och Petter Jakobsson från  Diakonia medverkar med en utställning.

Parallellt med förhandlingar och seminarier kommer det finnas aktiviteter för både barn och ungdomar. Varje dag kommer det också att finnas tillfälle att gå på morgonsamling, seminarier, gudstjänster och kvällsarrangemang. Fredagskvällen är en festkväll för stora och små.

I år börjar konferensen med en gudstjänst på onsdag kväll 20.00. Konferensen avslutats på söndag med en stämningsfull och högtidlig ordinationsgudstjänst för årets ordinander.

Anmälan

Konferensen är i år kostnadsfri och ingen behöver betala någon konferensavgift. Som deltagare går det bra att besöka konferensen när det passar utan att anmäla sig. 

OBS! Alla ombud måste anmäla sig via ett anmälningsformulär. Den 22 maj stänger den digitala anmälan. Därefter går det att anmäla sig på plats. För att underlätta arbete och planering uppskattas det om du anmäler sig före den 1 maj.

Barn och ungdomar som ska delta i aktiviteterna kommer också kunna anmäla sig, detta för att underlätta arbetsgruppens planering.

Mer information finns på Equmeniakyrkan hemsida här.

Ladda ner evenemang

  • Iphone, iCal
    Klicka på länken för att ladda ner evenemangen till din kalender.
    Outlook
  • Android
    För att lägga till evenemang i Android måste du först öppna din Google kalender. Klicka på Andra kalendrar och lägg till webbadress. Klistra sedan i länken nedan.
    https://www.diakonia.se/Handlers/EventHandler.ashx?contentlink=21730