Diakonia - Människor som förändrar världen

Diakonia firar 50 år: Välkommen på Eldsjälsfest!

Information

Datum:
2016-10-22
Tid:
15:00 - 22:00
Plats:
Stockholm, Immanuelskyrkan, Kungstensgatan 17
Anmälan senast:
2016-10-22
OBS: Begränsat antal platser

Den 22 oktober i Immanuelskyrkan i Stockholm firar vi Diakonia 50 år. En eftermiddag och kväll fylld av dans, sång, god mat och mer om vårt arbete för att förändra världen. Och kvällens överraskning: en av Sveriges absolut bästa gospelkörer!

15.00-17.00 Diakoniaakademin med seminarier

 • Vad händer med biståndet i en ständigt föränderlig värld? Reflektioner om vad vi ser beträffande värderingar i relation till den globala utvecklingen. Konflikter, fred, säkerhet, flyktingar, förändringar i relation till nationalism och olika aktörers ansvar. 
  Diakonias generalsekreterare Bo Forsberg diskuterar med Anders Kompass, Floris Faber Floris, ACT Alliance EU, med flera.
 • Könsrelaterat våld, en verklighet för människor på flykt
  Saja Michael, ABAAD Gender and Sexuality Programme Manager från Diakonias samarbetspartner ABAAD  i Libanon.

17.30 Vegetarisk middagsbuffé 

19.00 Festkväll med körsång, solister, musik, film, dans, ståupp, singalong, Sånger som förändrar-kören och Carin Åkesson med musiker, Zifa med band, dansgruppen Something Dancing Us, gatumusikerbandet Bicycle Beat Sweden och många fler. Kvällens överraskning: en av Sveriges bästa gospelkörer.

Avgift för heldag inkl. middag och festkvällen 300 kronor. Enbart festkvällen 100 kronor. Barn under 12 år går gratis. Anmälan krävs för att delta under dagen och middagen, dock inte för att enbart delta i festkvällen.

OBS: Sista dagen för anmälan till seminarier och buffe är 12 oktober. Därefter kan man endast anmäla sig till festkvällen.

Anmälan

Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang

Ladda ner evenemang

 • Iphone, iCal
  Klicka på länken för att ladda ner evenemangen till din kalender.
  Outlook
 • Android
  För att lägga till evenemang i Android måste du först öppna din Google kalender. Klicka på Andra kalendrar och lägg till webbadress. Klistra sedan i länken nedan.
  https://www.diakonia.se/Handlers/EventHandler.ashx?contentlink=19959