En grupp med unga tjejer som tränar karate utomhus. De har vita karatedräkter på sig. I bakgrunden syns träd och en annan grupp tjejer som tittar på.
Organisation

Alltid hög kvalitet

Du som skänker till Diakonia ska veta att din gåva gör största möjliga skillnad för människor som lever i fattigdom eller förtyck. Vårt arbete håller hög kvalitet och vi har ett omfattande arbete för att garantera kvaliteten på alla nivåer i organisationen. Vi har både interna direktiv och riktlinjer, och följer externa regler och krav.

Sedlar och mynt ligger på ett bord, händer sträcker sig efter pengarna.

Vårt arbete mot korruption

Vi arbetar aktivt för att motarbeta korruption på alla nivåer. För att du som givare ska känna dig säker på att dina pengar kommer i rätt händer.

En leende flicka ser in i kameran. I bakgrunden syns lila väggar med målade blommor, leksaker och en bokhylla.

När du skänker en gåva kan du vara trygg

Diakonia har 90-konto och kontrolleras årligen av Svensk Insamlingskontroll. 91 procent av din gåva går direkt till ändamålet.

CHS-logotyp

Vi är CHS-certifierade

Diakonias arbete genomförs på ett transparent och ansvarstagande sätt. Sedan 2020 är vi en av två organisationer i Sverige som blivit certifierade enligt Core Humanitarian Standards (CHS).

Utsikt över berg

Rapportera felaktighet

Har du upptäckt något som verkar vara fel i vår verksamhet? Här finns information om hur du gör för att rapportera en incident. Vi på Diakonia är tacksamma för att du uppmärksammar oss på eventuella felaktigheter i vår verksamhet. Vår visselblåsarfunktion är alltid öppen. Även om formuläret är gjort på engelska går det bra att fylla i på svenska.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.