En bild av en grafisk ikon med tre personer och en pratbubbla ovanför. I bakgrunden är en mörkad bild av ett grönt fält.

Regler för kommentarsfält

Välkommen att kommentera på våra inlägg i sociala medier!

Diakonia arbetar för en rättvis, hållbar och jämlik värld. Vi vill att våra kommentarsfält ska vara inkluderande och fria från diskriminering, samt att diskussioner ska vara konstruktiva och respektfulla. Därför finns ett antal regler som du måste följa om du kommenterar.

BBS-lagen

Våra kommentarsfält övervakas i enlighet med lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Enligt den lagen måste vi ta bort inlägg som innehåller uppvigling, hets mot folkgrupp, barnpornografi, olaga våldsskildring, upphovsrättsintrång, olaga hot, olaga integritetsintrång och offentlig uppmaning, rekrytering och utbildning avseende terroristbrott och annan särskilt allvarlig brottslighet.

Kommentarer som bryter mot reglerna eller lagen tas bort. Om du vid upprepade tillfällen bryter mot våra regler kan du bli blockerad från att kommentera.

Vi är normalt bemannade under kontorstid. Övriga tider kan svar dröja.

Ser du kommentarer som bryter mot dessa regler eller mot BBS-lagen, ber vi dig använda plattformens anmälningsfunktion, eller skicka ett meddelande till oss. Tack för att du hjälper oss att göra kommentarsfältet till en trygg och givande plats!

Följ oss i våra kanaler!

FacebookInstagramTwitterYouTubeLinkedIn

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.