Tre flickor i skoluniformer från Bangladesh cyklar.
Nyhet

Vi vill bli fler!

2021-11-17

Diakonia arbetar alltid för att få fler att engagera sig för en rättvis värld. Nu gör vi en satsning för att bli fler månadsgivare. Kanske knackar våra värvare på just din dörr?

Positiva möten

För att kunna engagera och värva nya månadsgivare samarbetar vi med ett företag. Personalen som arbetar för oss har genomgått utbildning för att kunna representera Diakonia på ett bra sätt. För oss är det absolut viktigaste att alla möten med värvarna blir positiva. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring kampanjen, eller om du har blivit besökt av våra värvare och vill berätta om mötet!

Just nu befinner vi oss här:

  • Bälsta
  • Täby

Du som blir ny månadsgivare kan känna dig trygg!

Du som anmäler dig som månadsgivare kan känna dig trygg.

  • Du blir månadsgivare på ett säkert och tryggt sätt genom direktregistrering med din mobiltelefon.
  • Värvaren skickar en länk till din mobil där du dubbelkollar att namn, adress och gåvosumma är vad ni kommit överens om. Du lägger sedan själv till ditt kontonummer och adress för att slutligen signera avtalet för att bli månadsgivare.
  • Du får ett välkomstmejl med en kopia av avtalet strax efter du blivit månadsgivare.
  • Ditt givande via autogiro kan när som helst avslutas på din begäran.

Personalen i kampanjen värvar bara månadsgivare via autogiro.
Säkerheten kommer alltid först för oss! Med tanke på covid-19 håller våra värvare alltid avstånd och följer de rekommendationer som finns.

Kontakta gärna oss om du har frågor!

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.