Ge en framtid till ett barn i julklapp

Årets bästa julklapp är att ge ett barn chansen att gå i skolan. I år kan du köpa fina julgåvor från Diakonia. Vi erbjuder både julgåvobevis, tryckt eller digitalt, och en digital julklapp i form av en julanimation som du skickar till en vän från din mobiltelefon. Välj det som passar dig!

Tryckt eller digitalt gåvobevis

Skicka en fin julhälsning som sprider hopp och glädje för dina nära och kära, och som ger barn i världen en ljusare framtid.

Julhälsning till mobilen

Här kan du beställa en fin animerad julhälsning direkt till dina vänners mobil, en hälsning som sprider glädje på den dag du väljer.

En lärare och elever i en skolbyggnad av bamburör

Utbildning som ger en framtid

Med din gåva är du med och bidrar till att alla barn ska få gå i skolan.

Diakonias skolprojekt ger utsatta barn i norra Thailand trygghet, undervisning på deras hemspråk och en chans till ett bättre liv.

Barn utan utbildning riskerar att giftas bort eller utnyttjas. Därför har Diakonia startat skolor med barnens bästa i fokus. Här får de en utbildning för framtiden och och en trygg plats i en utsatt vardag.

Med din julgåva bidrar du till en ljusare framtid.

En grafisk bild med 91% skrivet inuti en cirkel. I bakgrunden syns två händer som håller stora gröna blad.

Din gåva gör skillnad

91 procent går till verksamhet

När du skänker pengar till Diakonia kan du känna dig trygg. Din gåva används alltid där vi bedömer att behovet är som störst. Alla utgifter kontrolleras noga och vi är stolta över att endast 9 kronor av din hundralapp gick till nödvändig administration och insamlingskostnader 2021. 9 kronor som bidrar till en säker kvalitetskontroll så du att kan känna att din gåva gör stor nytta.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.