Flickor cyklar i en procession
Lediga jobb

Spontanansökan

Vill du vara med och arbeta i en dynamisk och internationell miljö och förändra världen till det bättre? 

Diakonia arbetar för en rättvis, jämlik och hållbar framtid. Tillsammans med människor runt om i världen skapar vi smarta och hållbara lösningar på världens stora problem. Vi arbetar för en värld utan våld, förtryck och fattigdom. Diakonias huvudmän är Equmeniakyrkan och Svenska Alliansmissionen. 

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Diakonia men hittar ingen passade tjänst på vår hemsida just nu? Då rekommenderar vi att du skickar in en spontanansökan till oss. Du kommer att få ett mail de gånger vi lägger ut nya aktuella tjänster direkt till din inkorg. Vi kan även komma att kontakta dig via telefon om det är så att vi får en vakans som kan passa just din kompetens.

Vi erbjuder dig

Ett meningsfullt arbete i en internationell miljö där du, tillsammans med ett engagerat team och kollegor över hela världen, arbetar för en rättvis, jämlik och hållbar framtid.

Diakonia vill främja god balans mellan arbete och privatliv och tillämpar förkortad arbetstid (37,5 h/v), ett förmånligt semesteravtal med 35 dagars semester, lediga halv- och klämdagar samt flexibilitet kring förläggning av arbetet. Vår arbetsmiljö präglas av våra grundvärderingar solidaritet, rättvisa, mod, engagemang och ansvar. 

Plats: Diakonias huvudkontor, Alvik, Stockholm

Vi tror på mångfald och inkludering och vill rekrytera medarbetare med olika perspektiv, erfarenheter och kompetenser.

Vi arbetar aktivt för att tillhandahålla en säker och trygg miljö för alla våra medarbetare och de rättighetsbärare vi arbetar med och stödjer, och har nolltolerans mot brott mot detta åtagande.

Fackliga representanter:
Akademikerföreningen: Emma Milder, +46 (0)70 414 69 10, emma.milder@diakonia.se
Unionen: Joakim Wohlfeil, +46 (0)70 515 61 45, joakim.wohlfeil@diakonia.se

Diakonia är certifierade enligt Core Humanitarian Standard.

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.