Diakonia - Människor som förändrar världen
Vad är bättre än en bullfika? Jo, att göra den tillsammans med andra och samtidigt göra skillnad! Stöd Diakonia på kanelbullens dag genom att skänka bort en fika till vårt arbete runt om i världen.

Ge bort en fika på Kanelbullens Dag!

Den 4 oktober är det favoritdagen för alla som gillar sött, Kanelbullens Dag! Vi på Diakonia vet att små gåvor gör skillnad, och utan de gåvorna kan vi inte fortsätta vårt biståndsarbete i världen. Var med och ge en gåva till vårt arbete till värdet av vad en vanlig fika kostar.

2013-09-23

Små gåvor gör stor skillnad

På Diakonia ser vi gång på gång att många mindre gåvor gör stor skillnad för människor som får stöd av våra samarbetsorganisationer runt om i världen. Det är med hjälp av gåvorna som människor runt om i världen kan fortsätta att påverka sina samhällen.

Gör en insats på Kanelbullens Dag

Därför vill vi utmana dig att göra skillnad under Kanelbullens Dag! Här listar vi olika sätt som du på ett roligt sätt kan ge stöd till Diakonia under temat "Ge bort en fika". Du kan såklart också ge en gåva direkt på Diakonias webbplats, eller kontakta Diakonias givarservice.

Skicka gärna en fin bild på din fika eller din försäljning till oss på Diakonia, så delar vi gärna med oss av din insats på Diakonias Facebook-sida. Du kan också tipsa oss om fler saker som kan göras på Kanelbullens Dag för att samla in pengar till Diakonia, alla tips tas tacksamt emot!

Bjud Diakonia på din fikasumma

Är du ute och fikar under de kommande dagarna? I så fall har vi ett förslag: Ge bort samma summa som din fika kostar till oss, eller varför inte samla ihop flera vänner och göra gemensam sak av det hela?

Baka bullar och sälj dem

Älskar du att baka? Då har du också chans att göra skillnad! Baka bullar eller ett annat gott fikabröd och sälj dem till vänner, familj eller främlingar i grannskapet. Skänk sedan en valfri summa (gärna hela!) till Diakonias biståndsarbete.

Ordna en knytfika

Vill du hellre fika hemma med närstående? Då har vi ett förslag till dig också! Ordna en knytfika där alla får ta med sig egna bakverk. Värdera era kakor/bullar och skänk den sammanlagda summan till Diakonia.

Skänk föreningens fikapengar

Är du engagerad i en förening eller församling, och vill göra en stor insats? Då kan du baka bullar till ett möte, konsert eller gudstjänst, och sedan sälja dem till valfritt pris. Skänk sedan så mycket du vill till Diakonias biståndsarbete.