Diakonia - Människor som förändrar världen
I sommar kan du träffa våra värvare som kommer att befinna sig i Stockholm, Göteborg och en rad andra orter runt om i landet. Foto: Martina Holmberg

Vi vill bli fler!

Diakonia arbetar alltid för att få fler att engagera sig för en rättvis värld. I sommar gör vi en satsning för att bli fler månadsgivare. Kanske träffar du våra värvare ute på stan?

2020-06-18

Värvningskampanjen görs inom ramen för People Change the World, Diakonias insamlingskoncept där vi har valt ut tre projekt som man som givare kan stötta och följa lite extra nära. I sommarens kampanj fokuserar vi på cykelprojektet för flickor i Bangladesh.

Positiva möten

För att kunna engagera och värva nya månadsgivare samarbetar vi med ett företag. Personalen som är ute på stan har genomgått utbildning för att kunna representera Diakonia på ett bra sätt. För oss är det absolut viktigaste att alla möten med värvarna blir positiva. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring kampanjen, eller om du träffat våra värvare och vill berätta om mötet!

Du som är ny månadsgivare kan känna dig trygg!

People Change the World är en del av Diakonia. Du som anmält dig som månadsgivare under sommaren kan känna dig trygg.

  • Du blir månadsgivare på ett säkert och tryggt sätt genom direktregistrering på Ipad.
  • Du fyller i dina person- och bankkontouppgifter och signerar sen ett autogiromeddelande så att Diakonia regelbundet kan dra överenskommen summa från ditt konto.
  • Du får ett välkomstmail med mer information om People Change the World.
  • Både din bank och Diakonia kontrollerar och säkerställer att informationen om ditt konto är korrekt, innan ditt månadgivande via autogiro börjar.
  • Ditt givande via autogiro kan när som helst avslutas på din begäran.

OBS! Personalen i kampanjen värvar bara månadsgivare via autogiro och får inte ta emot kontanta gåvor. Däremot tar vi självklart emot engångsgåvor till People Change the World på swishnummer 90 33 03 6.

Kontakta gärna oss om du har frågor!