Diakonia - Människor som förändrar världen
På stan kan du träffa några av våra värvare som i sommar kommer befinna sig i Stockholm, och en rad andra orter runt om i landet. På stan kan du träffa några av våra värvare som i sommar kommer befinna sig i Stockholm, och en rad andra orter runt om i landet.

Vi vill bli fler!

Just nu reser vi runt med vår nya satsning People Change the World. Här möter du oss i sommar.

2017-06-26

 Vi lanserar nu vår nya satsning People Change the World för att få fler nya månadsgivare. I sommar kommer vi att finnas på plats i Stockholm och eventuellt några andra orter runt om i Sverige.

För att kunna engagera och värva nya månadsgivare använder vi oss av en samarbetspartner. Personalen som är ute på stan har genomgått utbildning för att kunna representera Diakonia på ett bra sätt. För oss är det absolut viktigaste att alla möten med värvarna blir positiva.

Du som är ny månadsgivare kan känna dig trygg!

People Change the World är en del av Diakonia. Du som signat dig som månadsgivare under sommaren kan känna dig trygg.

  • Du blir månadsgivare p�� ett säkert och tryggt sätt genom direktregistrering på Ipad.
  • Du fyller i dina person- och bankkontouppgifter och signerar sen ett autogiromeddelande så att Diakonia regelbundet kan dra överenskommen summa från ditt konto.
  • Du får ett välkomstmail med mer information om People Change the World. Du får också ett sms där du får möjlighet att betygsätta mötet på stan i skalan 1-6. Alla som ger lägre betyg än 4 blir kontaktade så att vi kan få veta vad som upplevdes negativt och åtgärda det.
  • Både din bank och Diakonia kontrollerar och säkerställer att informationen om ditt konto är korrekt, innan ditt månadgivande via autogiro börjar.
  • Ditt givande via autogiro kan när som helst avslutas på din begäran.

OBS! Personalen i kampanjen värvar bara månadsgivare via autogiro och får inte ta emot kontanta gåvor. Däremot tar vi självklart emot engångsgåvor till People Change the World på swishnummer 90 33 06-6.