Diakonia - Människor som förändrar världen
Så här glad blir man när man byggt ett arkadspel till Skatteflykten.nu! I sommar kan du träffa Ida och andra Diakoniaaktivister på flera festivaler. Vi ses!

Sommarturné med skatteflykt i fokus

I sommar kommer Diakonias aktivister att jobba stenhårt för att stoppa skatteflykt från fattiga länder. Vi hoppas att få träffa DIG och många andra i Almedalen, på Urkult eller Frizon!

2014-05-26

Du kan göra skillnad!

Genom att spela Skatteflykten, ett ”bakvänt” onlinespel där du för en stund får känna på hur det känns att sno skattepengar från de fattiga, är du med och vänder fel till rätt. Ditt namn på high score-listan innebär ytterligare en röst i vår namninsamling mot skatteflykt.

I sommar hoppas vi Diakoniaaktivister att få träffa DIG och många andra för att prata om skatteflykt och varför detta är ett hinder för fattiga länders möjligheter till utveckling. Vi drar på turné och finns på plats i Almedalen, på Urkult och Frizon: 

Turnéschema för Skatteflykten

Almedalen, 2-6 juli: Kom till Sidas scen eller Vårdklockans kyrka för att spela Skatteflykten på ett av våra gula arkadspel eller prata med någon av Diakonias aktivister på stan.

Urkult, 31 juli-2 augusti: Vi finns på Solidaritetstorget under hela festivalen.

Frizon, 6-9 augusti: Vi finns i Världens tält. Kom dit och prata skatteflykt med oss!

Följ turnén live på Twitter, Facebook och Instagram! Spana efter #Skatteflykten och @DiakoniaSverige!