Ett porträtt av Emma Sundh som sitter i mörka kläder med handen mot hakan.
Klimatkväll med Emma Sundh

Vad spelar det för roll vad lilla jag gör?

Korta svaret: Allt.

Klimatkrisen är ett faktum. Ett ganska jobbigt sådant. Och mitt i alla rapporter och larm är det lätt att glömma vilken makt vi sitter på tillsammans. Vad hade det till exempel blivit av demokratin och rösträtten om inte några vågat börja förändra? Nu är det dags för oss att bli en del i vår tids största utmaning. Klimatet behöver oss alla!

Välkommen på ett samtal mellan journalisten, författaren och hållbarhetsinfluencern Emma Sundh och Diakonia om klimatet, Diakonias arbete och vad du kan göra för skillnad. Klimatkvällen är kostnadsfri och ges vid två tillfällen under hösten - ett i Karlstad och ett i Stockholm. Ingen anmälan krävs.

Du som blir månadsgivare i samband med Klimatkvällen får boksamlingen Klimatasken kostnadsfritt! Det gäller även dig som redan är månadsgivare och väljer att höja din gåva. Läs mer om Klimatasken!

Välkommen på klimatkväll!

När: 20 oktober

Tid: Klockan 18:30

Ingen anmälan behövs.

När: 9 november

Tid: Klockan 18:00

Ingen anmälan behövs.

En bild av en pappask med böcker i. På framsidan står det "Klimatasken".

Klimatasken - stora förändringar i litet format

Klimatasken innehåller en kvartett böcker – skrivna av Emma Sundh, Johanna Nilsson och Maria Soxbo – som berör klimatfrågan på olika sätt. Här snackas rättvisa, normer, utmaningar och lösningar! Du som väljer att bli månadsgivare till Diakonia på något av eventen, eller som höjer din gåva, kommer att få boken kostnadsfritt.

Emma Sundh är en av grundarna av Klimatklubben, driver Plan B-podden och har skrivit en rad böcker om klimat, omställning och återbruk. Hon brinner för att vi ska leva lite rimligare, lite mer hållbart och lite härligare.

Tomatplantor

Projekt för en hållbar framtid

Diakonia stöttar smarta lösningar för en hållbar framtid. Det handlar till exempel om växthus som gör det möjligt att odla nyttiga grönsaker trots att vädret blir mer extremt och opålitligt, eller att se till att människor får ny kunskap så att de kan bygga smarta system för att vattnet ska räcka längre.

 

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.