Hej!

Vad kul att du hittat till Barnens tankesmedja Challenge! Utmaningar där ledare och barn får tänka, tävla och prata om rättvisa, tro och framtiden.

Barnens tankesmedja Challenge passar för barn i åldrarna 8-12 år

Konceptet har tagits fram av Diakonia, Equmenia och Svenska Alliansmissionens Ungdom. Utmaningarna går att skala upp och ner och anpassas efter din grupps behov. Redo att användas! Med andra ord: perfekt för den verksamhet som din förening redan har.

Bild på lego och tomater

Två nya utmaningar

Testa Yaanyo och Legotornet

Nu finns två sprillans nya utmaningar i samlingen! Tomatutmaningen Yaanyo där ni ska samla tomater. Och Legotornet där ni ska bygga ett så högt torn som möjligt. Du hittar dem i listan nedan.

Utmaningarna

Bild på Samuel Abrahamsson

Sagt om:

Barnens tankesmedja Challenge

Ett bra helhetsupplägg där barnen får chansen att fundera kring aktuella frågor med koppling till rättvisa och mänskliga rättigheter. Där leken inte bara blir en lek utan får en tydlig koppling med andakten!

Samuel Abrahamsson, ungdomsledare

Har du frågor om konceptet? Unni svarar gärna på dem!

Bild på Unni Jonsson

Unni Jonsson

Kommunikatör församlingar

Skicka epost
08-453 69 51

Barnens tankesmedja Challenge är ett samarbete mellan Diakonia, Equmenia och Svenska Alliansmissionens Ungdom.

Denna produktion har finansierats av Sida, Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete. Sida delar inte nödvändigtvis de åsikter som här framförs. Ansvaret för innehållet är uteslutande producentens/författarens.