Missa inte Diakonia som är på plats på Svenska alliansmissionens årsmöte 9-12 maj. Svenska Alliansmissionen är en av Diakonias två huvudmän.
Nyhet

Diakonia på SAM & SAU's årskonferens

2024-05-03

Missa inte Diakonia som är på plats på Svenska Alliansmissionens årskonferens 9-12 maj. Svenska Alliansmissionen är en av Diakonias två huvudmän.

Diakonia är på plats på Svenska Alliansmissionen och Svenska Alliansmissionens Ungdoms årskonferens under Kristi himmelsfärdshelgen 9-12 maj. Kom förbi vår monter och säg hej!

Missa inte Diakonia i programmet:

Vart är vi på väg?
En global quizkväll med Diakonia där vi besöker olika resmål. Följ med till nya platser runt om i världen och låt dig utmanas i dina globala kunskaper. Ta chansen att vinna fina priser! Jacob Ämterlind och Evelina Rosell är kvällens quizledare.

Fredag 10 maj kl. 23.00

Talkshow
En kväll med fokus på SAU/SAM:s gemensamma arbete i Sverige och världen. Ulf Häggqvist, SAM’s missionsledare om sin resa till Diakonias arbete i Thailand och Kambodja. Diakonias Carina Hjelmstam Winberg om förändringar i det svenska biståndet.

Lördag 11 maj kl. 21.00

Håll dig uppdaterad – prenumerera på Diakonias nyhetsbrev

Genom att registrera din e-post så godkänner du vår hantering av personuppgifter och tillåter oss att skicka dig relevanta nyhetsbrev om Diakonias arbete.