Diakonia - Människor som förändrar världen

Två lediga tjänster på Diakonia

Just nu finns det två lediga tjänster att söka på Diakonias huvudkontor: En tillsvidareanställning som kommunikatör och ett vikariat som policyrådgivare med fokus på privata sektorns roll i utveckling. 

2015-08-11

Hos oss blir du del av en kultur som präglas av engagemang, öppenhet och arbetsglädje. Välkommen med din ansökan eller tipsa dina vänner om våra platsannonser! 

Diakonia söker nu en vikarierande policyrådgivare med fokus på privata sektorns roll i utveckling. Sista ansökningsdag är den 26 augusti. 

Vi söker också en erfaren kommunikatör för en tillsvidareanställning med fokus på webb och sociala medier. Sista ansökningsdag är den 24 augusti. 

Diakonia som arbetsgivare

Som arbetsgivare vill Diakonia underlätta för alla medarbetare att kombinera yrkesliv med ett aktivt liv vid sidan av arbetet. Därför erbjuder vi förmåner såsom möjlighet till fri förläggning av arbetstiden, förkortad arbetstid, friskvårdsbidrag, fri sjukvård och mediciner. Vi har även ett förmånligt semesteravtal. 

Så jobbar vi med rektytering till tjänster

Diakonia vill vara en arbetsplats med medarbetare  som har många olika perspektiv och erfarenheter. Vi strävar efter en rekrytering fri från diskriminering. Därför anonymiserar vi alla ansökningar i det första steget av urvalsprocessen vid tjänstetillsättningar.