Diakonia - Människor som förändrar världen
Emiliana i Bolivia märkte att glaciären smälte på grund av klimatförändringarna och insåg att hon måste hitta nya sätt att försörja sig. Nu jobbar hon med konsthantverk tillsammans med andra kvinnor i sin by.

Resa: Lär känna Bolivia och Diakonias arbete

Den 29 oktober–11 november 2014 arrangerar Carpe Diem en rundresa till Bolivia, som bland anat kommer att innehålla besök hos några av Diakonias samarbetsorganisationer. Reseledare är Kristina Färdeman som har lång erfarenhet av att ordna resor till Latinamerika. 

2014-05-15

Under resan besöker man bland annat organisationer i Chiquitana som får stöd av Diakonia för demokratiarbete. Det blir också några dagar i Sucre och Potosí för att kära känna Bolivias tidiga historia och arbetsvilkoren i silvergruvorna. De sista dagarna tillbringas i La Paz med omnejd och besök vid Titicacasjön.

Diakonia arrangerar inte resan, men vill tipsa om den eftersom de som åker med kommer att få inblick i delar av vårt arbete.

Reseledare är Kristina Färdeman som har lång erfarenhet av att ordna resor till Latinamerika. Ring henne på tel 070-316 95 64 för mer information. Eller besök hemsidan om resan