Diakonia - Människor som förändrar världen

Texter och upphovsrätt

De flesta texterna på Diakonias webbplats är skrivna av vår egen personal, med specialkunskap inom olika områden. Längst ned på varje sida ser du vem som är ansvarig för innehållet på just den sidan.

2017-01-18

Upphovsrätt

Den information som publiceras på Diakonias webbplats lyder under upphovsrättslagen.

Vill du citera hela texter eller använda dig av bilder eller foton ber vi dig att kontakta oss i förväg, om det inte klart och tydligt framgår att materialet är fritt att använda.

Tack till våra skribenter

Stort tack till de journalister och skribenter som har skrivit många artiklar utifrån besök hos Diakonias samarbetsorganisationer, och gett oss tillstånd att använda texterna på webbplatsen.

Sidansvarig

Om du använder information från webbplatsen ska du alltid uppge att den kommer från www.diakonia.se, datum då du hämtade informationen samt sidans namn och adress (url). 

Varje anställd ansvarar för att den information som han eller hon publicerar på Diakonias webbplats är korrekt. Vem som skrivit texten på respektive sida samt när den senaste uppdateringen gjordes ser du längst ned på sidan. Där finns också en direktlänk till skribentens e-postadress. Du kan även kontakta den som är webbansvarig på Diakonia.