Diakonia - Människor som förändrar världen
Shekh Abdul Akim i södra Bangladesh är omgiven av vatten, men det är försaltat. Därför går han långt för att hämta dricksvatten två gånger om dagen. Foto: Martina Holmberg

Valborgsinsamling

Gör en insamling till Diakonia i samband med Valborg! Du kan "skramla" med bössa vid majbrasan eller berätta om Diakonia och be om en gåva på bokcirkeln, tonårsgruppen, fikarasten på jobbet eller kyrkkaffet...

2015-04-16

I årets Valborgsinsamling lyfter vi fram de människor som påverkas av klimatförändringarna. De behöver vårt stöd. Det är hög tid för klimaträttvisa!

Material som du kan använda

Du kan beställa material av oss som du kan använda vid insamlingen. Ring vår givarservice på tel 08-453 69 31 eller skicka e-post på gavor@diakonia.se så hjälper vi dig!

Bilder, berättelser och film

Fotografen Martina Holmberg har tagit fantastiska bilder på människor i södra Bangladesh, som drabbas hårt av klimatförändringarna. Du kan ladda ned bilder och korta texter om personerna på bilderna direkt här på webbplatsen.

Det finns också en ny film om hur klimatförändringarna påverkar människor i Bangladesh som du kan visa: 

Till Youtube och filmen

Till Vimeo och filmen (har du ett konto på Vimeo kan du ladda ned filmen till din dator. Bra om du vill visa den på ett ställe där det saknas internetuppkoppling!) 

Ladda hem bilder och berättelser

NamnStorlekFiltypLadda ner
Foto på Koushallaya Munda 12980 KB JPG
Foto på Mafijul Islam 3492 KB JPG
Foto på Rashida Khatun 2934 KB JPG
Foto på Shefali Begum 4282 KB JPG
Foto på Shekh Abdul Akim 4006 KB JPG
Berättelser om personerna på bilderna 204 KB DOCX