Diakonia - Människor som förändrar världen
Världen är full av engagerade, modiga människor. De här kvinnorna och männen är på väg till ett seminarium om demokrati i Burkina Faso. I juni anordnar Diakonia en studieresa till Mocambique med möjlighet att se och lära känna vårt arbete där.

Studieresa till Moçambique

Vill du åka med Diakonia på en studieresa till Moçambique i juni? Är du ombud eller förändringsinformatör? Anmäl ditt intresse senast den 3 mars 2014.

2014-02-03

Många reser jorden runt och ser sig om i världen. Färre SER världen.

Diakonias främsta mål är att bistånd inte längre ska behövas, inte på någon plats på jorden. Det är en lång och snårig väg dit, fylld av ekonomiska och politiska hinder. Men vi ger inte upp. Vi kämpar. Varje dag.

Din chans att se världen

Diakonias främsta styrka är alla eldsjälar som brinner för att göra världen bättre. För alla. Bland dessa eldsjälar finns Annabell i Kenya, Nget i Kambodja, Patricia i Libanon, engagerade församlingar och DU.

Men det är inte alltid lätt att ta till sig hur världen ser ut när vi lever som vi gör här i Sverige. Vi tror att du som engagerar dig för världen får ännu mer inspiration, engagemang, styrka och mod om du också åker ut och SER världen. Därför har vi tillsammans med våra lokala samarbetsorganisationer i Moçambique börjat planera en studieresa i juni för våra ombud och förändringsinformatörer.

Ansökan senast den 3 mars 2014

Målsättningen är att lära känna Diakonias arbete och samarbetsorganisationer på plats för att med egna ord och upplevda berättelser och insikter informera om det i sina sammanhang. Det finns tolv platser och de kommer att fördelas så att vi får en så bra sammansättning som möjligt av gruppen med geografisk och åldersmässig spridning. Sista ansökningsdatum är 3 mars 2014. Skicka intresseanmälan till Petter Jakobsson.